Jaki miód jest najlepszy? Ten, którym smaruje się chrupiące pieczywo podczas miłego, rodzinnego śniadania. Ten, jakim polewa się lody podczas spotkania z przyjaciółką. Wreszcie ten wyjadany ukradkiem ze słoika, kiedy nachodzi nas ochota na coś słodkiego.
Pasieka Bartnik doskonale wie, że spożywanie miodu to celebracja chwili, podczas której czerpie się zdrową energię płynącą wprost z natury. W takich momentach idealnie sprawdza się każdy gatunek słodkości – zarówno miód nektarowy, jak i miód spadziowy. Wystarczy odkryć swój ulubiony smak i… być otwartym na wyjątkowe doznania.
Miód pszczeli – cena tej aromatycznej substancji obejmuje coś więcej niż kilkadziesiąt łyżeczek wybornej słodyczy – to również niezastąpione źródło naturalnego wsparcia zdrowotnego. W zależności od rodzaju miodu, kanapka, herbata czy mleko z jego dodatkiem wesprą układ trawienny, pomogą zwalczyć przeziębienie lub wzmocnią serce.